Cuina d’aprofitament – Paté de carbassa i tofu



Ingredients

  • 200 Grams
    de carbassa
  • 200 Grams
    de tofu
  • 1/2
    ceba
  • 40 Grams
    d'ametlles crues
  • 1 Cullaretes de postre
    de comí
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre

Elaboració

  1. Daureu les ametlles a la paella sense oli.

  2. Paral·lelament bulliu el tofu uns 10-15 minuts.

  3. Peleu la ceba i la talleu ben fina per sofregir-la a la paella.

  4. Quan la ceba està transparent, hi afegiu la carbassa pelada i tallada ben petita i també hi afegiu una mica d’aigua.

  5. Deixeu coure les verdures fins que s’hagin begut l’aigua.

  6. Barregeu, les ametlles, la ceba, el tofu, la carbassa i comenceu a triturar-ho tot.

  7. Un cop teniu una massa homogènia i fina, rectifiqueu de sal, pebre i oli.

  8. La deixeu refredar i podeu untar-la en torradetes o utilitzar crudités de verdures....

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cuina d’aprofitament – Paté de carbassa i tofu”