Cruixent d’ànec amb salsa agredolça

ZXJ ZBX6x2butrRQ1_BBqIIuff7E25paRkYgi9vqx1cZXJ ZBX6x2butrRQ1_BBqIIuff7E25paRkYgi9vqx1c
Categoria

 

       

Ingredients

  • cuixes d’ànec confitades
  • terrina de mousse d’oca o d’ànec
  • làmines de pasta brick
  • cebes
  • pastanagues
  • alls tendres
  • cullerades de melmelada de móres
  • cullerades de mostassa a l’antiga
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Ratllem la pastanaga, piquem la ceba i els alls tendres i reservem per separat

  2. Sofregim la ceba picada molt lentament fins que quedi ben enrossida, afegim la pastanaga ratllada i els alls tendres picats. Ho fem coure 10 minuts a foc lent

  3. Desossem les cuixes d’ànec i barregem la carn de l’ànec, que picarem menuda amb el ganivet, amb les verdures(reservem els ossos de les cuixes confitades per fer el fons d’ossos).

  4. Posem el equivalent a una quarta part del farcit al mig de la làmina de brick, posem una(o uns trossets, dependrà del format) de mousse o paté d’ànec i l’emboliquem sobre sí mateix. Mireu la imatge de com plegar-lo, jo ho vaig fer en format “sobre”.

  5. Els anirem col·locant damunt un full(paper de forn) a la safata del forn i ho enfornem a 180 ºC, uns 10 minuts, o fins que la pasta brick agafi un to daurat

  6. Mentrestant preparem la salsa, simplement barrejant la mostassa amb la melmelada de móra

  7. Servim els cruixents amb la salsa de mostassa i móra i acompanyat per exemple de mesclum de brots tendres amb una vinagreta de mostassa

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cruixent d’ànec amb salsa agredolça”