Cruixent d’ànec amb salsa agredolça
Ingredients
Elaboració
Ratllem la pastanaga, piquem la ceba i els alls tendres i reservem per separat
Sofregim la ceba picada molt lentament fins que quedi ben enrossida, afegim la pastanaga ratllada i els alls tendres picats. Ho fem coure 10 minuts a foc lent
Desossem les cuixes d’ànec i barregem la carn de l’ànec, que picarem menuda amb el ganivet, amb les verdures(reservem els ossos de les cuixes confitades per fer el fons d’ossos).
Posem el equivalent a una quarta part del farcit al mig de la làmina de brick, posem una(o uns trossets, dependrà del format) de mousse o paté d’ànec i l’emboliquem sobre sí mateix. Mireu la imatge de com plegar-lo, jo ho vaig fer en format “sobre”.
Els anirem col·locant damunt un full(paper de forn) a la safata del forn i ho enfornem a 180 ºC, uns 10 minuts, o fins que la pasta brick agafi un to daurat
Mentrestant preparem la salsa, simplement barrejant la mostassa amb la melmelada de móra
Servim els cruixents amb la salsa de mostassa i móra i acompanyat per exemple de mesclum de brots tendres amb una vinagreta de mostassa
Comentaris
No hi ha comentaris encara