Crema de Sant Josep amb tòfona i carquinyolis

MG_3014ManlleuMG_3014Manlleu
Cuiner/a
Categoria

   

 

    

Ingredients

  • rovells d’ous tofonats
  • 200 Grams
    sucre de canya
  • 1 Litres
    llet Armengol o similar (0’800 de llet embotellada i 0’200 de nata)
  • branca de canyella
  • pell de llimona
  • 30 Grams
    midó o Maizena
  • 30 Grams
    tòfona

Elaboració

  1. Posem la tòfona a bullir amb la llet (una part la guardem per desfer-hi el midó) juntament amb la canyella i la llimona durant un parell de minuts. Deixem reposar

  2. Deixatem els rovells amb el sucre, desfem el midó amb la llet freda. Traiem les tòfones i les piquem ben petites

  3. Afegim a la llet els rovells i el midó, sense deixar de remenar i quan arrenqui el bull ho traiem del foc hi ho passem per un colador, després li afegim la tòfona ratllada i ho emplatem. Es pot cremar i acompanyar-ho amb carquinyolis

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema de Sant Josep amb tòfona i carquinyolis”