Crema catalana

Cuiner/a
Categoria

     

 

 

 

 

 

 


Ingredients

  • 500 Mililitres
    llet
  • 100 Grams
    sucre
  • 40 Grams
    midó
  • 100 Grams
    rovells d'ou
  • pell de llimona
  • canonet de canyella

Elaboració

  1. Barreja 460 gr de llet amb el sucre al Ogya XL. Cuina durant 6 minuts al microones a màxima potència (800W).

  2. En un altre recipient aboca 40 gr de llet, el midó I barreja fins homogeneïtzar

  3. Bat els rovells i afegeix-les a la barreja anterior remenant.

  4. Afegeix aquesta barreja ràpidament al Ogya quan acabi la seva cocció al microones. Remou i cuina 45 segons més

  5. Remou sense parar fins que es formi la crema.
    Deixa refredar a la nevera cobert amb paper film en contacte amb la crema

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema catalana”