Crema catalana

crema catalanacrema catalana
Cuiner/a
Categoria

     

 

 

 


Ingredients

  • rovells
  • 180 Grams
    sucre
  • 80 Grams
    midó
  • 1080 Mililitres
    llet
  • Una branca de canyella i una pell de llimona

Elaboració

  1. Posar a infusionar 1000g de llet amb la canyella, la llimona i el sucre

  2. Dispersar el midó amb els 80g de llet freda en un bol apart

  3. Separar els rovells de les clares. Batre els rovells.

  4. Barrejar els rovells amb el midó i la llet, colar el resultat i col·locar-lo en un bol gran

  5. Retirar la canyella i la branca de canyella de la llet

  6. Portar la llet a ebullició, al moment en que l'espuma que ha fet la llet està al seu punt d'alçada màxim (l’olla ha de ser una mica alta), tirar el contingut ràpidament sobre el bol amb els rovells i el midó i remenar enèrgicament amb l'ajuda d'un batedor.

  7. Observar com la crema espesseix al moment.

  8. Col·locar paper film en contacte amb la crema i refredar

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Crema catalana”