Coulant de xocolata amb crumble de cacau i gelat de xocolata

16/12/2016
0 Comentaris
Coulant de xocolataCoulant de xocolata
Raccions 10
Què necessitaràs?
Forn
Varetes elèctriques
Temps de preparació
30m
Temps de cocció
7m

Ingredients

  • 6
    ous
  • 110 Grams
    de sucre
  • 170 Grams
    de xocolata
  • 110 Grams
    de mantega
  • 90 Grams
    de farina
  • 20 Grams
    de cacau en pols

Elaboració

  1. Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència.

  2. Amb les varetes elèctriques munteu els ous i incorporeu-hi el sucre a poc a poc.

  3. Incorporeu la xocolata fosa als ous muntats. Incorporeu-hi la farina i el cacau tamisats.

  4. Amb l’ajuda d’una mànega pastissera, ompliu un dit el motlle (untat amb mantega i cacau).

  5. Col·loqueu l’interior de torró o la ganache de xocolata i acabeu-lo d’omplir.

  6. Coeu-ho 7 minuts a 200º.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Coulant de xocolata amb crumble de cacau i gelat de xocolata”