Coulant de xocolata amb fruita d’estiu a la menta

logo aula mercat, petit OKlogo aula mercat, petit OK
Cuiner/a
Categoria

           

 

     

Ingredients

  • 120 Grams
    Mantega
  • 150 Grams
    Nata
  • 200 Grams
    Pistolets de xocolata
  • Ous
  • 60 Grams
    Farina
  • 50 Grams
    Sucre
  • 4 Peces
    Motlles
  • Meló cantaloup
  • Tarrina Maduixetes del bosc
  • terrina Nabius
  • Prunes vermelles
  • 2 Peces
    Préssecs de vinya
  • manat Menta fresca
  • 200 Mililitres
    Moscatell

Elaboració

  1. Flamejar el moscatell.
    Retirar del foc i afegir la menta i la fruita tallada

  2. Per fer el coulant bullirem la nata amb la mantega i l’afegirem a la xocolata

  3. A part batrem els 3 ous amb el sucre i la farina i tot seguit ho barrejarem tot. Reservarem a la nevera

  4. Encamisarem els motlles, posarem la massa de coulant i els courem durant 8-10 min a 210 ºC.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Coulant de xocolata amb fruita d’estiu a la menta”