Copa de castanya i moniato

IMAG0026IMAG0026
Cuiner/a
Categoria

             
         

 

   

 


Ingredients

  • 500 Grams
    crema de castanyes
  • 250 Mililitres
    nata líquida per muntar
  • fulles de gelatina
  • 250 Grams
    moniato
  • 125 Mililitres
    nata líquida per muntar
  • 100 Mililitres
    aigua
  • polsim de canyella en pols
  • càpsula de N2O

Elaboració

  1. Posar en remull la gelatina amb aigua freda.
    Escalfar un ditet de la nata i dissoldre-hi la gelatina escorreguda

  2. Barrejar la gelatina amb la crema de castanyes.
    Semi muntar la nata i incorporar-la amb suavitat a la crema.Repartir la mousse dins les copes

  3. Reservar a la nevera un mínim de 2 hores.Coure el moniato al forn a 190º fins que sigui tou. Pelar i reservar.Triturar el moniato, la nata, l’aigua, el sucre i la canyella fins que quedi ben fi

  4. Colar la crema i omplir un sifó de ½ litre.Enroscar la càpsula, agitar i reservar a la nevera.
    En el moment de servir, agitar el sifó i repartir l’escuma sobre la mousse.
    Servir al moment.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Copa de castanya i moniato”