Coca de llardons

05/07/2019
0 Comentaris

Ingredients

  • 1
    làmina de pasta de full quadrada
  • 70 Grams
    llardons
  • 90 Grams
    sucre
  • pinyons
  • ou

Elaboració

  1. Barregeu 70 g de sucre amb els llardons.Piqueu-los amb un robot de cuina, vigilant de no passar-se i fer-ne una pasta

  2. Embolsineu la taula de treball amb feina.Durant tota l'estona heu d'anar comprovant que la coca no s'enganxi a ala taula. En cas que s'enganxi, aixequeu-la i poseu-hi més farina

  3. Deenrotlleu la pasta de full i col.lequeu-la apaisada.Dividiu-la imagináriament en tres parts iguals

  4. Escapeu sobre la part central la meitat dels llardons

  5. Doblegueu una banda sobra la part central i doneu-li uns copets amb el corró

  6. Repartiu per sobre la resta de llardons. Tapeu-ho amb l'altra banda i estireu-la ben fina amb el corró

  7. Pinteu la coca amb l'ou batut, repartiu-hi els pinyons i espolseu-la amb la resta del sucre

  8. coeu la coca al forn a 180 graus fins que sigui daurada, uns 20 minuts

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Coca de llardons”