Coca de llardons
Ingredients
Elaboració
Barregeu 70 g de sucre amb els llardons.Piqueu-los amb un robot de cuina, vigilant de no passar-se i fer-ne una pasta
Embolsineu la taula de treball amb feina.Durant tota l'estona heu d'anar comprovant que la coca no s'enganxi a ala taula. En cas que s'enganxi, aixequeu-la i poseu-hi més farina
Deenrotlleu la pasta de full i col.lequeu-la apaisada.Dividiu-la imagináriament en tres parts iguals
Escapeu sobre la part central la meitat dels llardons
Doblegueu una banda sobra la part central i doneu-li uns copets amb el corró
Repartiu per sobre la resta de llardons. Tapeu-ho amb l'altra banda i estireu-la ben fina amb el corró
Pinteu la coca amb l'ou batut, repartiu-hi els pinyons i espolseu-la amb la resta del sucre
coeu la coca al forn a 180 graus fins que sigui daurada, uns 20 minuts
Comentaris
No hi ha comentaris encara