Cansalada del coll rostida feta raviolis i farcits de bolets del temps i faves tendres
Ingredients
Elaboració
Una peça de cansalada del coll +o- 1,5 kg. = Rostir amb el forn a 170º 60 minuts i premsar. Posar a la nevera perquè es refredi amb força pes al damunt
1/5 kg de bolets del temps, llenegues = saltejar amb oli, all i julivert.
7 cullerades d’ oli d’oliva1 kg faves tendres = Engrunar, escaldar i refrescar.
200grs de bull negre = Tallar prim i assecar al forn. 10 minuts a 130º
150 gr de julivert = escaldar, refrescar i fer aire amb el greix de la cansalada
4 dents d’all sec = tallar a palets i saltejar amb les llenegues.
1 manat d’alls tendres = escaldar, refrescar i saltejar
10 gr de lecite =per fer aire d’alls tendres i julivert
3 unitats de bitxo sec .caiena
Comentaris
No hi ha comentaris encara