Cansalada del coll rostida feta raviolis i farcits de bolets del temps i faves tendres

2012-12-01 14.59.35r2012-12-01 14.59.35r
Cuiner/a
Categoria

     


Ingredients

  • 1 Peces
    cansalada del coll
  • bolets del temps
  • oli,
  • Dents d’all sec
  • 150 Grams
    julivert
  • 7 Cullerades sopera
    oli d’oliva
  • 1 Kilograms
    faves tendres
  • 200 Grams
    bull negre
  • manat d’alls tendres
  • 10 Grams
    lecite
  • Unitats bitxo sec

Elaboració

  1. Una peça de cansalada del coll +o- 1,5 kg. = Rostir amb el forn a 170º 60 minuts i premsar. Posar a la nevera perquè es refredi amb força pes al damunt

  2. 1/5 kg de bolets del temps, llenegues = saltejar amb oli, all i julivert.
    7 cullerades d’ oli d’oliva

  3. 1 kg faves tendres = Engrunar, escaldar i refrescar.

    200grs de bull negre = Tallar prim i assecar al forn. 10 minuts a 130º

    150 gr de julivert = escaldar, refrescar i fer aire amb el greix de la cansalada

  4. 4 dents d’all sec = tallar a palets i saltejar amb les llenegues.

    1 manat d’alls tendres = escaldar, refrescar i saltejar

    10 gr de lecite =per fer aire d’alls tendres i julivert

    3 unitats de bitxo sec .caiena

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cansalada del coll rostida feta raviolis i farcits de bolets del temps i faves tendres”