BUNYOLS DE PLÀTAN
Ingredients
Elaboració
Posar l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal
Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegir d’un sol cop tota la farina
Deixar coure la farina, sense parar de remenar (amb espàtula), fins que aquesta massa es separi de les parets del cassó
Treure del foc i deixar refredar una mica.
Afegir un ou i remenar (amb varetes) fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir els tres ous. En funció de la mida dels ous, potser només caldrà afegir la meitat de l’últim ouPer fer els bunyols Barrejar la pasta choux amb el plàtan madur aixafat
Omplir una màniga pastissera amb boquilla gran
Amb l’ajut d’una espàtula untada d’oli, abocar petites porcions de massa en l’oli calent. Quan estiguin daurats, treure’ls del foc i deixar-los sobre paper absorbent
Encara calents, arrebossar-los amb sucre
Comentaris
No hi ha comentaris encara