BUNYOLS DE PLÀTAN

dsc_0347dsc_0347

  

Ingredients

  • 125 Mililitres
    d’aigua
  • 75 Grams
    farina
  • 60 Grams
    mantega
  • ous petits
  • 1 Pessic
    sal
  • 300 Grams
    pasta choux
  • 100 Grams
    plàtan madur
  • Sucre per arrebossar
  • Oli suau per fregir

Elaboració

  1. Posar l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal

  2. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegir d’un sol cop tota la farina

  3. Deixar coure la farina, sense parar de remenar (amb espàtula), fins que aquesta massa es separi de les parets del cassó

  4. Treure del foc i deixar refredar una mica.
    Afegir un ou i remenar (amb varetes) fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir els tres ous. En funció de la mida dels ous, potser només caldrà afegir la meitat de l’últim ou

  5. Per fer els bunyols Barrejar la pasta choux amb el plàtan madur aixafat

  6. Omplir una màniga pastissera amb boquilla gran

  7. Amb l’ajut d’una espàtula untada d’oli, abocar petites porcions de massa en l’oli calent. Quan estiguin daurats, treure’ls del foc i deixar-los sobre paper absorbent

  8. Encara calents, arrebossar-los amb sucre

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “BUNYOLS DE PLÀTAN”