Bunyols de botifarra negra amb alls tendres



Ingredients

  • 75 Grams
    botifarra negra
  • 0,65 Litres
    d'aigua
  • 0,65 Litres
    de llet
  • 150 Grams
    farina
  • 80 Grams
    mantega
  • 3 Grams
    impulsor
  • 3
    ous
  • julivert
  • sal
  • alls tendres

Elaboració

  1. Peleu la botifarra negra i la talleu a daus. La salteu a la paella i hi afegiu el julivert i ho reserveu tot.

  2. En un cassó poseu a bullir la llet, l'aigua, la sal i la mantega. Quan la mantega estigui desfeta hi afegiu la farina i remeneu-ho fora del foc. Hi afegiu els ous d’un a un. Hi afegiu la botifarra negra i l’impulsor. Deixeu-ho reposar 20 minuts a la nevera.

  3. Talleu els alls tendres a rodelles i els ofegueu a foc suau. Fregiu els bunyols amb l’oli a 200º C. Poseu unes rodelles d’alls tendres sobre cada bunyol.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Bunyols de botifarra negra amb alls tendres”