Brotxeta de llenguado i gambetes a la romana amb cremós de carbassa
Ingredients
Elaboració
Netejar el llenguado i filetejar, reservar
Amb una paella es prepara unsofregit, s’hi afegeix les gambetes tallades petites, es couen una mica amb farina i una mica de nata per lligar, ho posem a punt de sal i pebre, també se li pot donar gust amb una mica de ranci i vi blanc, ha de quedar una pasta lligada per poder farcir
Recuperem els filets de llenguado i fem farcells enrotllant els filets amb la massa de gambetes, ho posem a congelar
Fem una romana casolana amb l’ou, farina, llevat i vichy
El cremós de carbassa el farem pelant la carbassa, tallant-la i escaldant-la amb aigua bullint fins que quedi tova, a la termomix ho triturem amb una nou de mantega sal i pebre, si ho volem més líquid hi afegirem aigua d’haver bullit la carbassa
Traurem els filets de llenguado farcits del congelador, els punxarem amb un bastonet de pinxo, els salarem, els enfarinarem i els mullarem amb la romana, amb un oli ben calent els fregirem, per emplatar posarem una mica de cremós de carbassa i a sobre hi anirem posant les brotxetes
Comentaris
No hi ha comentaris encara