Brotxeta de llenguado i gambetes a la romana amb cremós de carbassa

2012-10-06 12.33.562012-10-06 12.33.56
Cuiner/a
Categoria

           

 

   

Ingredients

  • llenguados petitets
  • 300 Grams
    Gambetes pelades
  • Sofregit de ceba i tomàquet, farina, vi blanc, crema de llet
  • Carbassa
  • Anou de mantega
  • ou
  • 100 Grams
    Farina
  • 150 Mililitres
    Vichy
  • llevat amb pols
  • sal

Elaboració

  1. Netejar el llenguado i filetejar, reservar

  2. Amb una paella es prepara unsofregit, s’hi afegeix les gambetes tallades petites, es couen una mica amb farina i una mica de nata per lligar, ho posem a punt de sal i pebre, també se li pot donar gust amb una mica de ranci i vi blanc, ha de quedar una pasta lligada per poder farcir

  3. Recuperem els filets de llenguado i fem farcells enrotllant els filets amb la massa de gambetes, ho posem a congelar

  4. Fem una romana casolana amb l’ou, farina, llevat i vichy

  5. El cremós de carbassa el farem pelant la carbassa, tallant-la i escaldant-la amb aigua bullint fins que quedi tova, a la termomix ho triturem amb una nou de mantega sal i pebre, si ho volem més líquid hi afegirem aigua d’haver bullit la carbassa

  6. Traurem els filets de llenguado farcits del congelador, els punxarem amb un bastonet de pinxo, els salarem, els enfarinarem i els mullarem amb la romana, amb un oli ben calent els fregirem, per emplatar posarem una mica de cremós de carbassa i a sobre hi anirem posant les brotxetes

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Brotxeta de llenguado i gambetes a la romana amb cremós de carbassa”