Bombó de Caligo

DSCN6039rDSCN6039r

“El Xocolater de Taradell”, Taradell    

 


Ingredients

  • Trufa negra Caligo
  • 700 Grams
    nata 35% MG
  • 100 Grams
    sucre invertit (tipus Tremoline)
  • 100 Grams
    Xarop de glucosa DE 44
  • 100 Grams
    sorbitol cristal·litzat
  • 3 Grams
    sal
  • 1100 Grams
    cobertura Caligo (69%)
  • 100 Grams
    mantega anhidra
  • unitat baina vainilla

Elaboració

  1. Dissoldre els sucres i la sal amb la nata

  2. Escalfar la base liquida a uns 30ºC

  3. A part fondre la cobertura i la mantega anhidra a uns 45/50ºC.

  4. Incorporar la part aquosa a les matèries grasses i emulsionar bé.

  5. Pre cristal·litzar fins a uns 32/34ºC i dosificar als motlles prèviament encamisats

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Bombó de Caligo”