Arròs amb llet

21/06/2019
0 Comentaris

Ingredients

  • 900 Grams
    llet
  • 120 Grams
    arròs bomba
  • 1
    pell de limona
  • 1
    branca de canyella
  • 1
    beina de vainilla
  • 80 Grams
    sucre
  • 100 Grams
    nata
  • 2
    rovells d'ou

Elaboració

  1. Poseu la llet, la llimona, la canyella i la vainilla al foc. Quan arrenqui a bullir, aparteu-ho del foc i deixeu-ho infusionar 15 minuts.

  2. Coleu la llet, incorporeu-hi l'arròs i poseu-ho al foc semitapat, movent-ho de tant en tant per evitar que s'enganxi. Al cap de 20 munits incorporeu-hi el sucre i seguiu-ho cuinant uns 20 minuts més, fins que el gra es noti cuit.

  3. Incorporeu-hi la nata, feu-hi un últim bull i aparteu-ho del foc. Ja fora del foc incorporeu-hi els rovells d'ou, removeu-ho en les cassoletes de servir. Tapeu-ho "a pell" i reserveu-ho a la nevera.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Arròs amb llet”