Aprenem a fer nyoquis

noquiswebnoquisweb
Cuiner/a
Categoria

 

   

Ingredients

  • 1 Kilograms
    patata bullida
  • 300 Grams
    farina
  • ou
  • Sal
  • •opcional: carbassa, remolatxa
  • mantega
  • •gorgonzola
  • parmesà
  • salsa de tomàquet
  • mozzarela
  • peccorino
  • 600 Grams
    cues de gambes
  • 100 Grams
    mantega
  • fulles de sàlvia
  • 6 Cullerades sopera
    fumet

Elaboració

  1. Per elaborar els tradicionals nyoquis de patata, hem de tenir en compte que les quantitats dels ingredients són orientatius, quan els fem, haurem de notar la massa, que no està enganxosa i és prou manejable

  2. Primer bullirem les patates amb pela, després, encara calentes les pelarem. Això és important, ja que per a poder fer els nyoquis, cal fer-ho en calent, per poder aglutinar bé els diferents ingredients

  3. Si féssim nyoquis de remolatxa o carbassa, substituirem una part de la patata, però mai quedar-nos sense, ja que tenen tanta aigua que llavors hauríem d’afegir massa farina a la barreja

  4. Ja podem procedir a donar forma als nyoquis

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Aprenem a fer nyoquis”