Amanida de guatlles escabetxades



Ingredients

  • 6
    guatlles
  • 2
    cebes de Figueres
  • 3
    pestanagues
  • 1
    porro
  • oli d'oliva
  • oli de gira-sol
  • vinagre
  • sal
  • boles de pebre
  • llorer
  • herbes aromàtiques
  • 2
    grans d'all
  • brandi, xerès sec o vi ranci
  • barreja d'enciams
  • 2
    taronges
  • 250 Grams
    mató
  • olives negres d'Aragó

Elaboració

  1. Poseu les herbes aromàtiques, l’all i les boles de pebre a aromatitzar amb una barreja d’oli d’oliva i gira-sol a foc baix.

  2. Desosseu els pits de les guatlles i separeu les cuixes de les carcanades.

  3. Saleu i marqueu els pits i les cuixes de les guatlles.

  4. Recupereu els sucs que ens han quedat a la cassola amb el brandi.

  5. Cobriu les guatlles amb l’oli que heu aromatitzat i coeu-les a foc baix fins que es comencin a estovar.

  6. Afegiu-hi les verdures tallades a la juliana i coeu-les 20 minuts.

  7. Afegiu-hi el vinagre i ho deixeu refredar.

  8. Separeu les verdures i l’oli.

  9. Amb l’oli i les verdures amaniu la barreja d’enciams.

  10. Disposeu de forma estètica la taronja tallada a grills, el mató, les olives i les guatlles.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Amanida de guatlles escabetxades”