• Mercat Municipal de Manlleu
 • Fruiteria Carme
 • Compro i cuino
 • Mmm

L’Aula del Mercat torna el 20 de setembre

L’Aula de cuina del Mercat Municipal tanca per vacances! Hi tornem el dijous, 20 de setembre amb la proposta de  tardor on hi trobareu tallers de tota mena: postres del món, cuina asiàtica, receptes amb bolets, aprenem a reduir el sucre de la nostra alimentació i monogràfics de Nadal de decoració, pastisseria i cuina. En breu descobrirem tota la programació i a partir del 3 de setembre obrim les inscripcions. Des de l’Aula de cuina del Mercat Municipal de Manlleu us desitgem molt bon estiu i que aquest, estigui ple de bona cuina!

Etiquetes, ,

Comments (2)

 • Avatar

  núria mora

  |

  Olga, he vist totes les classes que teniu preparades fins al desembre, tinc un problema en la contrasenya i no puc inscriure. De moment estic interesada a tots els que hi han programats per la Gemma. Miraré si demà això em funciona. Gràcies

  Reply

  • Avatar

   Olga

   |

   Hola, Núria,
   he fet proves i sembla que el gestor de reserves funciona correctament, però no t’hi amoïnis, ja t’he reservat una plaça pels 3 tallers de la Gemma.
   gràcies!

   Reply

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

 • Wifi
 • Servei a domicili
 • Mercat Accessible