• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

El Mercat et cuida, nou servei de dietista

A partir del dijous, 12 d’abril, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu posa en marxa un nou servei de dietista.  El Mercat Manlleu aposta des del 2011 per ser difusor de bones pràctiques culinàries i dietètiques mitjançant l’activitat de cuina que es dur a terme, setmanalment, a l’Aula del Mercat. Ara fa un pas més en la promoció d’uns bons hàbits alimentaris i en el foment d’un estil de vida saludable posant en marxa el servei “El Mercat et cuida” Aquest servei que complementarà la línia de tallers “Cuina Conscient” on s’aprèn a reconèixer els beneficis dels aliments, es donen consells per fer la compra i organitzar la nevera per reduir el malbaratament alimentari, entre d’altres coses,  ofereix un assessorament individual  de dietista-nutricionista a càrrec d’un equip multidisciplinari de professionals. El servei s’ofereix tots els dijous, de 15 a 20h, a la botigueta del Mercat Municipal, situada al local comercial número 11 (cantonada C/Pintor Guàrdia amb la Plaça del Mercat). Per a més informació i demanar hora cal trucar al telèfon 616 48 77 62.

Etiquetes, ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible