• Mercat Municipal de Manlleu
 • Fruiteria Carme
 • Compro i cuino
 • Mmm
 • Inici
 • Novetats
 • Participem en la 2a edició de la Setmana del Comerç

Participem en la 2a edició de la Setmana del Comerç

Entre el 19 i el 25 de març de 2018 té lloc la 2a edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa que concentra en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències i espais de trobada arreu del territori català, i en la qual el Mercat Manlleu hi participa amb diverses activitats. El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí. Però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat. La Setmana del Comerç és un reconeixement d’aquesta funció social, farcida de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania. Les activitats previstes són:
 • Tallers de cuina infantils “Els Cracks de la cuina”, els dies 19 i 20 de març.
 • Taller d’ornamentació de flors “Preparem la Pasqua“, el dijous, 22 de març a les 20h.
 • Tast de productes “Fes divendres al Mercat”, el divendres, 23 de març, de 18 a 20h.
Totes aquestes activitats són gratuïtes.

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

 • Wifi
 • Servei a domicili
 • Mercat Accessible