• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • El Mercat s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

El Mercat s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

L’objectiu d’aquesta setmana, que arriba a la 9a edició, es donar a conèixer mesures per reduir la generació de residus, i es celebrarà a tot Europa del 18 al 26 de novembre d’enguany. Sota l’eslògan, “Donem-li una nova vida!” que fa referència al concepte d’allargar la vida útil dels objectes es durà a terme un taller de “bossarretes” o com reutilitzar una samarreta vella i convertir-la en una bossa per anar a comprar. Tots els participants d’aquest taller rebran, com a obsequi, una bossa dels Mercats de Manlleu Durant tota la setmana també estarà en funcionament el “Deixallibres”. Aquesta idea s’inspira en el “bookcrossing” o “Passallibres”, un sistema d’intercanvi de llibres que permet posar, els llibres, a l’abast dels amants de la lectura. Els 3 punts habilitats per trobar-hi llibres són el Casal Cívic Frederica Montseny, la Deixalleria i el Mercat Municipal.

Etiquetes, ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible