• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

L’Aula del Mercat

L’Aula del Mercat va néixer l’any 2011, coincidint amb la inauguració del nou mercat, amb vocació multicultural, com a espai gastronòmic de referència i de socialització al voltant dels fogons. Des de llavors s’hi han dut a terme més de 300 tallers i 4000 persones hi han assistit. Cuines del món, cuina de postres, cuina de mercat o la cuina d’aprofitament en són els protagonistes i ens han permès posar en valor la cultura gastronòmica, la sostenibilitat, el consum responsable, la integració i la salut. Aquest mes de juliol, com ja és habitual des de l’any passat, l’Aula trasllada la seva activitat a la fresca. Tots els tallers i tastos es duen a terme a la terrassa del Mercat Manlleu, a la plaça del mercat. Durant el mes d’agost l’Aula tanca per vacances i es prepara per reprendre la seva activitat amb l’inici del curs escolar. Recordeu que podeu trobar les receptes de tots els plats que s’han cuinat a l’Aula, a l’apartat la cuina del mercat del nostre web.

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible