• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Èxit de participació a la II sardinada del Mercat

El dimecres, 1 de març, els comerciants del Mercat Municipal, amb la col·laboració dels alumnes del PFI-PTT Manlleu, del perfil d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, van fer una sardinada popular a la plaça del Mercat per dinamitzar el mercat. Es servia a preu popular pa, sardines, cuites a la brasa, i vi  coincidint amb la l’ enterrament de la sardina. El PFI-PTT Manlleu, que s’emmarca en un conveni entre l’Ajuntament de Manlleu i el Departament d’Ensenyament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, realitza les classes a l’Aula del Mercat Municipal. L’alumnat col·labora durant tot el curs escolar amb d’altres activitats que s’organitzen des del Mercat, com els tallers de cuina adreçats als nens de les escoles bressol “Els cracks de la cuina”. L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per la continuïtat d’aquesta iniciativa per reforçar altres accions de dinamització comercial, engegades al Mercat des del 2011, i consolidar una activitat de promoció i animació continuada amb elements d’animació al carrer. D’altra banda, els tutors del PFI-PTT Manlleu agraeixen la oportunitat de participar en actes com aquest, com a experiència i aprenentatge per alumnat i per donar reconeixement a la tasca que duen a terme a l’Aula del Mercat durant tot el curs escolar.

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible