• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Ja tenim els guanyadors de la campanya de nadal!

A les 13h, i amb la participació dels clients assistents aquest dissabte al Mercat, es va fer el sorteig dels 3 premis entre les més de 2000 butlletes rebudes durant la campanya de Nadal. El sorteig  el van dur a terme els membres de la Junta de l’Associació de Comerciants del Mercat i va ser enregistrat per les càmeres del Canal Taronja. Els guanyadors són: Paqui O., Anna T. i Jaume C. Moltes felicitats i moltes gràcies a tots per la vostra participació

Etiquetes, ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible