• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • L’exposició “Som gent de profit” visita el Mercat.

L’exposició “Som gent de profit” visita el Mercat.

Aquesta exposició, engegada per l’Agència de Residus de Catalunya, té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la importància de no malbaratar aliments i ajudar-los a prevenir a les seves cases aquest mal hàbit. Cada any, a Catalunya es llencen 262.000 tones de menjar, 35 kg per cada un de nosaltres. Davant d’això, l’exposició mostra quina és l’actitud que cal tenir per a fomentar el valor real als aliments. També s’han dut a terme a l’Aula del Mercat, tallers adreçats a alumnes de diferents escoles de primària.
Taller aprofitament

Taller aprofitament

Etiquetes, ,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible