• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Més de 5500 tapes venudes al Tasta’mmm de Nit

De 19 a 23h les 15 parades participants van oferir, al nombrós públic assistent, un assortiment de 100 tapes i platets elaborats amb els millors productes de les seves parades. El Tasta’mmm va comptar amb la presència dels gegants de Manlleu que van treure a passeig per primera vegada a en “Mariano Marrano” la mascota oficial del Mercat Municipal, creada pels nens i nenes del programa “Jugar i llegir” del Casal Cívic.  La Colla els Diables Serpent de Manlleu també va omplir els passadissos, de tambors ,a l’inici de la vetllada. La música va anar a càrrec dels Paracaigudistes Acústics que es van posar el públic a la butxaca ràpidament i del punxa discos Sergi Sayago, que va permetre allargar la nit als més joves. Pel que fa als concursos, que arriben a la II edició, més de 300 persones van Votar la Tapa de la nit , essent la guanyadora el Bombó de Foie elaborat per la Carnisseria Colom-Vila,i s’han rebut 10 fotos al “Fes-te una selfie’mmm”. Fins el dia 13 de novembre, a les 23.59h, es pot votar la millor foto seguint l’etiqueta #Tastammm16 Els comerciants del Mercat, que valoren molt positivament el bon ambient que es va respirar durant tota la vetllada i la gran assistència de públic, ja estan treballant en una propera edició.

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible