• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • Tasta’mmm de nit, arriba la 3a edició de la nit de tapes del Mercat Municipal de Manlleu

Tasta’mmm de nit, arriba la 3a edició de la nit de tapes del Mercat Municipal de Manlleu

El Mercat municipal de Manlleu organitza la 3a edició d’aquesta festa gastronòmica, el Tasta’mmm de nit, obrint les seves portes de 7 de la tarda a 11 de la nit, per oferir a tots els visitants un gran assortit de tapes i platets. Gastronomia, música, concursos,… una vetllada molt especial amenitzada per l’actuació del grup musical Els Paracaigudistes Acústics, la visita de la Colla Gegantera de Manlleu i la Colla de tabalers El Serpent de Manlleu. Enguany es presentarà en societat la mascota del Mercat Municipal, creada pels nens i nenes del programa Jugar i Llegir del Casal Cívic Frederica Montseny. Els visitants podran votar quina ha estat la millor tapa de la nit, participant així en el sorteig de lots de productes del Mercat, i podran participar també en el concurs de selfies #Tastammm16. En l’edició anterior, els 15 comerços participants van vendre més de 5200 tapes, elaborades amb els millors productes de les seves parades. Els tiquets per participar en aquesta activitat es posaran a la venda, a tots els comerços del mercat, a partir del dilluns 24 d’octubre, i també es podran comprar durant la mateixa nit a les 3 entrades del mercat. El preu dels tiquets és de 10€ i inclouen 8 vals per bescanviar per tapes o begudes. El Tasta’mmm de nit  forma part del programa d’activitats que porta a terme el Mercat durant tot l’any, com la Sardinada popular, la Caminada Gastronòmica, els tallers de cuina de l’Aula Mercat i la coral de música.

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible