• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Èxit de públic a Porc i Cervesa

Des del Mercat Municipal volem agrair a tots els clients i amics que ens vàreu acompanyar durant tot el cap de setmana a la Fira Porc i Cervesa. Per a  nosaltres és un cap de setmana esgotador, però alhora ens fa gaudir veure la plaça plena, de gom a gom, i com, any rere any, us atureu a veure la rostida del porc! Tampoc ens oblidem dels més de 200 nens i nenes que van passar per l’Aula del Mercat amb els tallers #ElsCracksdelaCuina Gràcies també a en Ramon Tubau, un cop més treballant per Manlleu, que va ajudar-nos a transmetre l’ofici cansalader als més petits.
taller de salsitxes

taller de salsitxes

  Podeu trobar més fotos i vídeos, de la fira, en els següents enllaços:    

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible