• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Ja és Festa Major al Mercat!

Comprar al Mercat té premi! Si compreu a qualsevol dels nostres comerços, del 5 al 12 d’agost, entrareu en el sorteig de 4 lots de cava i llonganissa per celebrar la Festa Major. Què heu de fer? molt fàcil, guardeu el tiquet de compra, apunteu al darrere el vostre nom i telèfon i introduïu-lo a les urnes que trobareu al Mercat. El sorteig es durà a terme el divendres, dia 12 d’agost,a les 14h. Podreu recollir el vostre premi el dissabte, 13 d’agost al matí. Molta sort a tothom!
festa major

festa major

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible