• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Concert de les 3 corals Clavé XXI de Manlleu

La Coral de Músiques de Manlleu, amb seu al Mercat Municipal de Manlleu, la Coral El CarmeCanta de l’escola El Carme Vedruna i la Coral de l’Institut del Ter, actuaran el proper dissabte a les escales de la Plaça del Mercat. Les 3 corals, participants del projecte Clavé XXI, impulsat pel Palau de la Música i l’Orfeó Català, interpretaran el repertori de cançons de la seva actuació al Palau de la Música del passat 22 de maig.
Concert corals Clavé XXI

Concert corals Clavé XXI

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible