• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Activitats del mes de maig a l’Aula Mercat

Ja tenim aquí la programació, del mes de maig, de l’Aula del Mercat! Continuem amb els tallers de cuina en idiomes, grups reduïts, per a tots els nivells per practicar anglès i francès al voltant dels fogons. Arriba una nova proposta de la ma de l’Edgar Garcia, un jove cuiner amb experiència a restaurants de Girona, amb tots els secrets del “Ceviche”, tàrtars i carpaccios. I per celebrar el Dia Internacional de l’Hamburguesa, el nostre xef de capçalera, David Sanglas ens sorprendrà amb propostes originals, autèntiques i saludables. I com sempre, Cuina d’aprofitament Tu no ho llencis! al Casal Cívic Frederica Montseny amb la Montse Blanch de Ba-tec +INFO i inscripcions al correu: [email protected] o bé al telèfon 93 851 50 22
Activitats maig aula mercat

Activitats maig aula mercat

Etiquetes,

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible