• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Èxit de participació a la Sardinada del Mercat

Unes 200 sardines es  van vendre el dimecres, dia 10 de febrer, durant la Sardinada popular organitzada pels comerciants del Mercat Municipal juntament amb els alumnes del curs d’auxiliar de cuina PFI-PTT Manlleu.
Es servia a preu popular pa, sardines, cuites a la brasa, i vi calent coincidint amb la celebració de l’ enterrament de la sardina.

El PFI-PTT Manlleu, que s’emmarca en un conveni entre l’Ajuntament de Manlleu i el Departament d’Ensenyament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, té la seva seu a l’Aula del Mercat Municipal.
L’alumnat col·labora durant tot el curs escolar amb d’altres activitats que s’organitzen des del Mercat, com els tallers de cuina adreçats als nens de les escoles bressol “Els cracks de la cuina”.
L’Associació de Comerciants del Mercat ha valorat molt positivament aquesta primera sardinada popular i ja ha assegurat que passarà a formar part del programa d’activitats que porta a terme el Mercat durant tot l’any, com la Caminada Gastronòmica, els tallers de cuina, la nit de tapes i les corals de música.
D’altra banda, els tutors del PFI-PTT Manlleu agraeixen l’oportunitat de participar en actes com aquest, tant per l’experiència i aprenentatge per a l’alumnat com per donar reconeixement a la seva tasca.

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Aparcament gratuït 90 minuts
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible