• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Celebració Dia Lliure de bosses


El Mercat Municipal celebra el Dia Internacional Lliure de Bosses el divendres 3 de juliol.

El Mercat de Manlleu s’adhereix a la campanya, de la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, Catalunya lliure de bosses, amb la celebració d’un taller “Tu no ho llencis!” que tindrà lloc el divendres dia 3 de juliol.

De 10 a 12 del matí, voluntaris del Banc del Temps de Manlleu, el Temps x Temps, i participants del cicle de tallers d’estalvi “Tu no ho llencis!” engegat pel Mercat Municipal amb la col·laboració del Casal Cívic Frederica Montseny, ens ensenyaran com reutilitzar samarretes velles per convertir-les en una bossa de roba per fer la compra.

Amb aquesta acció es vol sensibilitzar a la ciutadania i reivindicar un ús responsable de les bosses tot reduint-ne l’ús. Les bosses de plàstic es converteixen ràpidament en un residu i tant la seva fabricació com el seu tractament posterior són responsables d’importants afectacions ambientals,socials i econòmiques.

A tots els participants del taller se’ls donarà com a obsequi un paquet de bosses compostables per a la recollida de selectiva de la matèria orgànica, gràcies al servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manlleu.

bosses

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible