• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

Mercat de vi i formatge

 

El dissabte 22 de març, de les 9 del matí a les 9 del vespre, l’espai que hi ha davant del Mercat Municipal de Manlleu serà l’escenari d’un mercat dedicat al vi i al formatge, que aplegarà parades de vins de diferents denominacions d’origen catalanes i una mostra dels millors formatges d’elaboració artesana.

EL MERCAT DE VI I FORMATGE el complementaran altres productes artesans, com ara cervesa, ratafia, pa d’espècies, olives farcides, salses, melmelades, mel i garapinyades, entre d’altres.

Aquesta activitat coincidirà amb el mercat setmanal dels dissabtes de Manlleu, situat just al costat del Mercat Municipal, i es durà a terme amb la intenció de complementar-ne l’oferta, dinamitzar els mercats de Manlleu i el Barri de l’Erm.

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible