• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

EXPOSICIÓ MERCAT DE MÚSIQUES

 

La mostra inclou fotografies d’Albert Llimós i Ricard Munné sobre les activitats musicals fetes al barri de l’Erm de Manlleu

El proper dissabte 23 de novembre, a les 12 del migdia, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Mercat de Músiques: recull d’instants musicals al barri de l’Erm” al Mercat Municipal de Manlleu. Aquesta mostra, que ja es va poder veure a Can Patalarga el mes de juliol, fa un repàs de les activitats musicals que el Col·lectiu Migdiada ha promogut a l’Erm amb el projecte “Mercat de Músiques”.
L’exposició repassa totes les activitats del projecte a través dels objectius fotogràfics d’Albert Llimós i Ricard Munné: el cicle de concerts “Tastets de música”, que ha portat música al Mercat Municipal; la cantata de la “Cançó viatgera”, estrenada el juny passat a la Plaça Sant Antoni amb la participació de totes les escoles de Primària, o els tallers d’instruments, “Sons reciclats”.

 

Inauguració: 23 de novembre – 12h
Lloc: Mercat Municipal de Manlleu
Exposició: Fins l’11 de gener (en horari d’obertura del Mercat)

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible