• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm
  • Inici
  • Novetats
  • Destacat
  • El Mercat Municipal entre els projectes seleccionats a “Architecture of Necessity”

El Mercat Municipal entre els projectes seleccionats a “Architecture of Necessity”

 

98 projectes de tot el món s’exposen aquests dies a Virserum, Suècia, a l’espera de conèixer el projectes guanyadors

L’any 2009, el Virserum Art Museum de Suècia va crear el manifest internacional de l’”Arquitectura de la Necessitat”. El 2010 el mateix museu va muntar una exposició amb 42 projectes procedents de diferents països, i actualment “Architecture of Necessity” vol ser una triennal internacional per a la construcció de comunitats sostenibles.

Els projectes presentats s’han d’emmarcar sota l’arquitectura de la necessitat, que té com a paràmetres marcats els fet de ser responsable, diligent, sostenible, justa i oberta. Sota aquests paràmetres hi trobem temes de planificació, resposta a les necessitats humanes, materials, reciclatge, recursos renovables, optimització de recursos, treball o cohesió social entre d’altres. 

Enguany s’ha seleccionat l’estudi d’arquitectura Comas-Pont arquitectes pel projecte del Mercat Municipal de Manlleu, projecte realitzat formant UTE amb Colomer Rifà. A dia d’avui el projecte del Mercat Municipal de Manlleu està exposat amb la resta de projectes seleccionats, noranta-vuit, al Virserum Art Museum. Els guanyadors d’enguany es donaran a conèixer durant el Wood Summit Smalands, congrés internacional de sostenibilitat i arquitectura en fusta que iniciat ahir, 26 de juny a Virserum. 

 

Per a més informació: http://architectureofnecessity.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible