• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

ACTIVITATS AL MERCAT

Aquest dissabte 23 de febrer vine al mercat i participa a les activitats que hem preparat!

HISTÒRIES CUINADES!

 

“La Sopa de Lletres! serà la propera història que s’explicarà al mercat municipal dins el cicle de narracions que es faran al llarg d’aquest curs escolar.Aquesta vegada el conte l’explicaran la Fina Bigas i la Dolors Comerma  de l’escola Pompeu Fabra de Manlleu. Un cop explicat el conte es farà un petit taller on tots els nens podran fer un punt de llibre. Per participar a aquesta activitat només heu de venir aquest dissabte a les 12h a l’aula mercat ( 1r. Pis del mercat municipal).


 

TASTETS DE MÚSICA

 

Un Grup de Cambra de l’Escola de Música de Manlleu actuarà al Mercat en el marc del cicle Tastets de Música. Les parades i els seus visitants podran gaudir d’una estona de bona música a partir de les 12 del migdia. El Grup de Cambra està format per joves músiques manlleuenques formades a l’Escola de Música de Manlleu. El trio el componen Georgina Jiballi (flauta), Gemma Aligué (violí) i Lídia Grau (violoncel) i ens oferiran una petita mostra del seu repertori cambrístic treballat amb Albert Serra.

 

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible