• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

ELS MILLORS CANELONS.. A CAN BRUCH

Aquest desembre farà 28 anys que la carnisseria Bruch estem al mercat municipal de Manlleu. A la nostra parada hi podreu trobar producte fresc de porc, xai i vedella de la nostra comarca. També hi trobareu embotits cuits i curats tot d’elaboració pròpia i artesanals.

 

La vedella està certificada amb la marca Q de qualitat alimentaria. Aquest segell garenteix uns requisits relacionats amb la criança de l’animal: metres quadrats per animal, pinso a base de cereals, qualitat de l’aigua que veuen. És una garantia de qualitat.

Ah! I el nostre producte estrella, proveu els nostres canelons!!!

                                            

 

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible