• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

La recepta de la Carme

Amb l’arribada de l’estiu, les neveres s’omplen de carbassons, comprats o provinents de l’excedent de producció de l’hort del veí, del sogre o propi. Avui, la Carme Vila, propietària de la parada Fruita i Verdura Carme, del Mercat Municipal, us proposa una manera diferent de menjar-los : en carpaccio carme_carbassons

Ingredients:

  • 3-4 carbassons petits
  • pinyons
  • mozzarella i parmesà
  • rúcula
  • sal,pebre,oli,mel i vinagre de xerès

Preparació:

  1. Talleu el carbassó amb mandolina i poseu-ho en un plat.
  2. Afegiu-hi els pinyons.
  3. Amaniu el carbassó amb sal, pebre i vinagreta.
  4. Poseu-hi la mozarella , el parmesà  i la rúcula per sobre, i ho torneu a amanir.
Bon profit!  

Etiquetes

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible